Kerstmarkt bij Stichting Konnekt

Stichting Konnekt Buurnetwerken houdt dit jaar een inloop kerstmarkt. Deze kerstmarkt zal worden gehouden in onze buurhuiskamer op donderdag 21 december. Deze gezellige kerstmarkt wordt gevierd met gezellige kraampjes waar diverse leuke kleine kerstpresentjes te koop worden aangeboden tegen een goedkoop prijsje. Verder is er ook het nodige te eten en te drinken voor iedereen.

Programma van onze kerstmarkt
Opening om 16.00 uur. Buiten is er een tent opgezet ( met terrasverwarming) en muziek. Hier zal een voor iedereen klein en groot iets te drinken en te eten aanwezig zijn met muziek, Glühwein, Warme Chocolade, Poffertjes en natuurlijk ook alvast de oliebollen. Ook kunnen er marshmallows worden geroosterd bij de vuurkorf.

Binnen in onze huiskamer zal een buffet worden neer gezet. Dit buffet zal bestaan uit verschillende gerechten zoals; Bami ,nasi, saté, salades, stokbrood, wraps en nog veel meer lekkers. Verder zijn er verschillen kraampjes met kerstpresentjes, die heel goedkoop te koop zijn. Voor dit buffet dient een vergoeding te worden betaald van 2.50 euro per persoon.

Om zeker te weten dat u van ons buffet gebruik kunt maken verzoeken wij u te reserveren. Dit kunt u doen via onze email konnekt@live.nl of telefonisch 0619171932. De Buurthuiskamer zal haar deuren voor de activiteiten van deze dag na 12.00 uur sluiten om tot kerstmarkt te worden omgevormd.

Onze kerstmarkt is open van 16.00 tot 20.00 uur. Na onze kerstmarkt zal de buurthuiskamer gesloten zijn tot 4 januari.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op