Kerstconcert in de Onze Lieve Vrouwekerk te Geervliet

0

Op zondagavond 18 december vindt het traditionele kerstconcert plaats in de Onze Lieve Vrouwekerk te Geervliet. De kerk is sprookjesachtig mooi versierd en sfeervol verlicht. Samenzang zal een belangrijk onderdeel van het programma uitmaken.

Het concert is in het bijzonder voor kinderen aantrekkelijk gemaakt. Medewerking wordt verleend door het Dameskoor ‘Sparkling’ uit Heenvliet o.l.v. Karin Schipper en leden van ‘De Kleine Trompetter-Wilhelmina’ o.l.v. Arie van Loo. Verder werken mee Henny van der Weerd en Anneke van der Ven. Jan Pieter Baan begeleidt op orgel en piano.

Traditie en actualiteit vullen elkaar aan : naast de alom bekende oud-Hollandse kerstliederen staat ook een medley van kerstliedjes van nu op het programma. De volledige versie daarvan vindt u op www.resantiquae.nl. Toegang en programmaboekje zijn gratis.

Voor de consumpties (koffie, thee, sapjes, Glühwein met iets lekkers erbij) wordt 1 euro gevraagd. Uw gift (minimaal 5 euro) ter bestrijding van de kosten van dit concert is van harte welkom. Kerk open: 18.30 uur. Aanvang concert: 19.00 uur. Afsluiting met gezellig samenzijn: 20.15 uur.

Het is in verband met de beperkte parkeerruimte in de omgeving van de kerk aan te bevelen tijdig in Geervliet te arriveren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op