Kerstactie bij Stichting De Nieuwe Brug

Vrijdag 8 december is de start van het grote kerstweekend bij Stichting De Nieuwe Brug. Vanaf 19.00 uur kunnen er kerststukjes worden gemaakt aan de MA de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse.

Op zaterdag 9 december start de Kerstmarkt op hetzelfde adres om 10.00 uur. Prachtige bloemstukjes en mooie cadeau’s zijn er te vinden. Ook kun je deelnemen aan 2 sessies bloemstukken. Van 12.00-13.00 uur is er een gezellige lunch tegen kostprijs te verkrijgen. Om 17.30 uur start het kookcafe. Een zalig driegangen menu wordt er geserveerd.

Op zondag 10 december start de Kerstmarkt om 10.30 uur. Ook deze dag is het mogelijk om in twee sessies kerststukjes maken. Ook nu kan er weer mee geluncht worden tegen kostprijs. Om 15.30 uur sluiten de deuren van dit gezellige weekend.

Info c.q. opgeven bij monique.vandenengel@gmail.com De totale opbrengst komt ten goede aan de deelnemers van Stichting De Nieuwe Brug.

Daar er uitsluitend gewerkt wordt met vrijwilligers kan de gehele opbrengst besteed worden aan het organiseren van ontspannende activiteiten voor mensen met een verstandelijke of verstandelijk/lichamelijke beperking. Benieuwd wat wij zoal doen? Stuur een mailtje aan Gre.wiechmann@gmail.com of kijk op de website www.denieuwebrug.com.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op