Inspectiebezoek Basisschool de Akkers een groot succes!

 

 

Dinsdag 7 november was het dan eindelijk zover: de Inspectie van het Onderwijs kwam bij ons op school voor het eindonderzoek. De school heeft een moeilijke periode gekend en een jaar lang onder verscherpt toezicht gestaan.

Samen met de kinderen, ouders en het team zijn er goede plannen geschreven en vele veranderingen doorgevoerd in de school. Afgelopen 12 januari 2017 ging de school, mede door deze ontwikkelingen, al van ‘Zeer Zwak’ naar ‘Zwak’ met de positieve kanttekening dat de inspecteurs vonden dat wij echt op de goede weg zijn om het basisarrangement terug te krijgen.

Inmiddels kunnen wij u met trots mededelen dat de inspecteurs zeer tevreden zijn over de ontwikkelingen van de school. Wij hebben op alle onderdelen een ‘Voldoende’ gekregen, twee onderdelen zijn zelfs met een ‘Goed’ beoordeeld.

Wij willen het team, de ouders en vooral de kinderen bedanken voor al hun inzet om dit mooie resultaat te kunnen behalen. Zonder jullie vertrouwen was het nooit gelukt. Wij mogen echt trots zijn op elkaar!

Nieuwsgierig naar nog meer informatie? U bent van harte welkom!

Basisschool de Akkers, Noordakker 2, 3206TC Spijkenisse, 0181-633918

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op