Inloophuis Hoogvliet zoekt handige klussers

Na een jaar van onderhandelen, praten en wachten, vooral lang wachten is het dan zover, onze nieuwe locatie aan de Gebbeweg in Hoogvliet voor www.stichtingankh.nl is opgeleverd! Er moet nog wel het een en ander gebeuren, zoals onze opslag bij Shurgard leeg maken, hiervoor zoeken we voor a.s. vrijdag 12 juni nog twee sterke mannen die mee willen helpen, het neemt ong. 2 uurtjes in beslag en vele handen…

Ook moeten alle wanden geschilderd worden en de deuren geverfd… Verhuizen kost veel geld en als stichting zonder subsidie hebben we hard de hulp van u nodig om er een mooie plek van de maken.

Daarom zoeken we

  • Een schildersbedrijf wat muurverf/ acrylverf wil doneren.
  • Een elektricien die extra groepen voor elektriciteit wil plaatsen.(donatie).
  • Een slotenmaker die op drie deuren sloten wil maken/plaatsen.(donatie).
  • Mensen die onze mooie meubels van steigerhout willen schuren en in de greywash willen zetten.
  • Mensen die ons willen helpen met het verven van de wanden en radiatoren.
  • Een bedrijf wat pallets wil doneren.

Bent u degene die dat voor ons wil doen of wilt u komen helpen, stuur dan een mail naar inloophuishoogvliet@gmail.com

Inloophuis Hoogvliet
Inloophuis Hoogvliet is een ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Je vindt er betrokkenheid, informatie en contact met lotgenoten. Iedereen kan er binnenlopen zonder verplichtingen. Een plek waar je alleen kunt zijn en toch samen, waar je verdriet kunt hebben en waar je kunt lachen en huilen.

Waar je niet hoeft te praten als je niet wilt, maar wel kunt praten als je wilt. Waar je kracht kunt verzamelen omdat het leven verder gaat. Je kunt er aan activiteiten meedoen, maar ook gewoon een kopje koffie drinken. Daarnaast vinden er informatie bijeenkomsten plaats over thema’s rondom kanker.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top