Informatiemarkt (vrijwilligers)werk

0

Op zaterdag 5 maart van 13.00 tot 16.00 uur organiseert Gemeente Nissewaard in samenwerking met Bibliotheek de Boekenberg een gratis toegankelijke informatiemarkt over (vrijwilligers)werk. Er zijn deze middag diverse adviseurs aanwezig. Zo kunnen bezoekers o.a. een CV-advies krijgen van een jobcoach, sollicitatietips ontvangen, een beroepsinteressetest maken en meer!

Tijdens deze dag wordt ook het steunpunt van www.nissewaardvoorelkaar.nl geopend in Bibliotheek de Boekenberg. Om 13.00 uur zal wethouder Dirk van der Schaaf de openingshandeling verrichten. Het steunpunt is een centrale plek in de stad waar mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Nissewaard elkaar kunnen vinden.

Tijdens de informatiemarkt zal daarom ook aandacht worden besteed aan vrijwilligerswerk. Zo kunnen bezoekers een test afleggen waarbij inzichtelijk wordt gemaakt welk soort vrijwilligerswerk bij hen past en krijgen zij ondersteuning bij het plaatsen van informatie op de website. Tevens biedt de markt bezoekers de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met een groot aantal vrijwilligersorganisaties in de stad.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op