Informatiebijeenkomst heup- knie- en voetklachten

Wanneer bewegen minder soepel gaat of u hebt pijnklachten bij het bewegen dan kan het zijn dat uw huisarts u doorstuurt naar de orthopedisch chirurg voor nader onderzoek. Een orthopedisch chirurg houdt zich bezig met aandoeningen van het steun- en bewegings-apparaat (botten, gewrichten, spieren en pezen).

Orthopeden H.I.H. Lampe en E.M. Nelissen van het Spijkenisse Medisch Centrum leggen u tijdens de bijeenkomst graag uit welke invloed artrose heeft op botten en gewrichten in o.a. de heup en de knie. Biedt het plaatsen van een prothese hiervoor een oplossing of toch beter een ander soort behandeling? Orthopeed J. van de Breevaart Bravenboer is gespecialiseerd in voetklachten.

Hij vertelt u meer over de behandelmogelijkheden van onder andere een verzwikte of verstuikte enkel, een vergroeiing van de grote teen en een pijnlijke voorvoet. Daarnaast informeert hij u over de betekenis van artrose in de voet. Tijdens de bijeenkomst is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten met elkaar.

Informatiebijeenkomst heup- knie- en voetklachten
Spijkenisse Medisch Centrum
Datum: 11 juni 2015
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Om organisatorische redenen is aanmelden noodzakelijk, bij voorkeur via het aanmeldformulier of via telefoonnummer (0181) 65 84 54 (ma, woe, do).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op