Informatiebijeenkomst BIZ Halfweg-Molenwatering

Op woensdag 7 september organiseert Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering een informatiebijeenkomst voor alle ondernemers en werknemers van het bedrijventerrein. De bijeenkomst vindt plaats van 17:00 tot en met 19:00 uur in het Carlton Oasis hotel aan de Curieweg 1 in Spijkenisse.

Naast informatie over de successen en de voortgang van de BIZ staat tijdens bijeenkomst het thema veiligheid centraal. Veiligheid is voor ieder bedrijf een immer actueel onderwerp. Of het nu om verkeersveiligheid gaat voor de werknemers, preventie van inbraak of het actueel houden van ICT-beveiliging.

De Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering levert graag haar bijdrage aan een veilig(er) bedrijventerrein. Enerzijds door zich actief in te spannen voor veiligheid met het KVO-overleg (met oa politie, gemeente en beveiliger), de BIZ-app en het onderzoeken van camerabeveiliging. Anderzijds door ondernemers via website en nieuwsbrief goed te informeren over (lokale) ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Tijdens deze informatiebijeenkomst lichten bestuur, politie, beveiliger (Alert Security) ieder een apart onderwerp uit ten aanzien van de veiligheid van Halfweg-Molenwatering. Er is daarbij onder andere aandacht voor de BIZ-app, camerabeveiliging, cybersecurity en inbraakpreventie.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor alle ondernemers en medewerkers van Halfweg-Molenwatering. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@bizhm.nl. Op de website van de BIZ, www.bizhm.nl, is er meer informatie te vinden over deze bijeenkomst.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op