IK VECHT VOOR… het Jeugd Sport Fonds!

Sporthal Den Oert in Spijkenisse wordt zondag 29 november omgetoverd tot één grote dojo voor verschillende vechtsporten. Het wordt een groot vechtsportavontuur waar iedereen aan mee kan doen, (vecht)sporter of niet sporter. We vechten niet tegen maar juist voor elkaar. Met de gedachte ‘iedereen verdient de kans om te kunnen sporten’ organiseert Sportgoed een gevecht voor het Jeugd Sport Fonds. Doe je met ons mee?

Verschillende toptrainers uit de sporten judo, wing chun, boksen, hapkido, taekwondo, urban combat en mma verzorgen korte workshops. Denk hierbij aan de door de International Martial Arts Hall of Fame genomineerde Henri Ceulen en meervoudig kampioen en professioneel bokser Faissal Belghanou. Plezier en de pedagogische waarde van sport staat altijd centraal.

Martijn Hamerslag – wethouder Sport –, het Jeugd Sport Fonds en een topsporter uit de vechtsport trappen het event af. Samen met onze partner gemeente Nissewaard organiseren we voor de sfeer en gezelligheid een aantal side events. Denk aan leefstijltestjes, smoothies maken, selfieshoot en meer. Het wordt een fantastisch evenement voor iedereen; jong en oud, sportief en niet sportief!

Samen vechten we dit keer om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Jeugd Sport Fonds. Dit fonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedereen zomaar kan sporten. Bij “ik vecht voor…” gaat niet om het sporten zelf maar de maatschappelijke bijdrage die we met z’n allen kunnen leveren.

Deelname bedraagt minimaal € 10,00.

Programma, 10.00 – 13.00 uur
▪ Opening door Martijn Hamerslag, Wethouder Sport gemeente Nissewaard
▪ Warming up door een topsporter
▪ Roulatiesysteem vechtsporten
▪ Korte demonstraties
▪ Gezamenlijke afsluiting

Ben je enthousiast? Ga dan direct naar onze website sportgoed.nu, like onze facebook/sportgoed pagina en deel het evenement! Wij kijken uit naar je komst.

Noot voor de redactie:
Voor vragen kun je contact opnemen met Yance Deflers en Randy Rijke via info@sportgoed.nu. Of kijk op www.sportgoed.nu en www.facebook.com/sportgoed

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top