Igor Bal voert lijst VVD Nissewaard aan

De VVD Nissewaard heeft in haar ledenvergadering de definitieve kandidatenlijst vastgesteld waarmee de partij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 in gaat.

Het afdelingsbestuur: ‘We zijn er trots op deze lijst aan onze inwoners te kunnen presenteren: 50 gedreven mensen, die nu al op allerlei verschillende manieren actief zijn in Nissewaard en die het liberale geluid duidelijk in onze gemeente gaan laten horen. Een goede mix van ervaring en talent, van jong en oud, van vrouw en man!’

Als lijsttrekker hebben de VVD’ers Igor Bal gekozen, nu raadslid voor de VVD Nissewaard en voormalig fractiemedewerker van de VVD in de Tweede Kamer.

Op de tweede plaats staat Rogier van Veen, werkzaam bij de Drechtsteden als senior beleidsadviseur en voorheen als politiek adviseur bij de gemeente Rotterdam. De derde plek is voor Angelique Twisker, zittend raadslid en hospitality medewerker bij Vopak.

Op de vierde plaats is Marijke van der Velden te vinden. Ze is in het dagelijks leven werkzaam als reliability engineer bij Tronox. Op plek vijf staat Jan Stam. Jan was eerder raadslid voor de VVD in Spijkenisse en is ZZP’ er.

Daarna volgen Xanne Weber, kandidaat-notaris en Henk de Graad, zittend wethouder namens de VVD Nissewaard. Plek 8 is voor Willem van Staalduinen, agrariër. Jos Vijgen, op nummer 9, is ondernemer. De top 10 wordt afgesloten met Nicky van ‘t Hof, werkzaam bij Robeco.

Op plek 50 staat Christel Mourik. Zij was de afgelopen 12 jaar wethouder voor de VVD Nissewaard en nam in september afscheid van de lokale politiek. Ze is nu werkzaam als directeur Openbaar Vervoer bij de Metropoolregio Rotterdam Dan Haag.

Lijsttrekker Igor Bal: ‘ Ik ben trots op dit fantastische team! We hebben een hele diverse lijst van mensen die heel betrokken zijn bij de verschillende wijken en kernen van Nissewaard, bij onze inwoners en bij de VVD. Met dit team gaan we voor de inwoners het verschil maken bij de gemeenteraadsverkiezingen. De datum kan alvast in de agenda: 21 maart!’

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op