Huis van graaf Rucola

De Kinderboekenweek wordt in Bibliotheek de Boekenberg afgesloten met de voorstelling ‘Huis van graaf Rucola’. De show is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder en vindt plaats op zaterdag 14 oktober om 14.00 uur.

Tegenover het huis van Meneer B. staat een oud kasteel. Sinds een paar weken woont er een nieuwe buurman. Meneer B. vindt het maar een rare snuiter. Overdag ziet hij hem nooit, maar ’s nachts komt er vreemde muziek uit zijn huis. Hij heeft altijd zwarte kleren aan en praat met een grappig accent.

Maar het meest opvallend zijn wel zijn twee lange hoektanden. Wat is dat voor een vreemde snoeshaan? Waar komt hij vandaan? En waarom is Meneer B. een beetje bang voor hem? Op een dag vraagt zijn buurman hem om op de plantjes te passen terwijl hij op reis is naar het buitenland. Een prima kans om eens rond te snuffelen in het vreemde huis! Is die buurman wel echt zo eng?

Een grappig avontuur van Meneer B, speciaal voor Kinderboekenweek die dit jaar in het teken staat van ‘griezelen’. Entreekaarten kosten € 3,- per persoon en zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl.

Datum: Zaterdag 14 oktober 2017 Aanvang: 14.00 uur Eindtijd: 14.45 uur
Toegang: € 3,-

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op