‘Hersenletsel heb je nooit alleen’

Het NAH Trefpunt Voorne-Putten organiseert al geruime tijd bijeenkomsten voor NAH-lotgenoten, hun naasten en mantelzorgers. Deze bijeenkomsten zullen vanaf augustus ook in Brielle plaatsvinden.

Op zaterdag 30 juni organiseert het Trefpunt wederom een informatiebeurs over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in Business Center Geuzenstaete aan de Krammer 8 te Brielle. Dit is bedoeld voor lotgenoten, hun naasten, mantelzorgers, maar ook voor overige geïnteresseerden die meer over NAH te weten willen komen.

De toegang voor deze informatiebeurs is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid (ook in de parkeergarage). Vanaf 11.00 uur is de inloop, om 12.00 uur is de officiële opening door wethouder van Ravenhorst uit Brielle. Omstreeks 16.00 zal afsluiting plaatsvinden.

Er zullen presentaties worden gegeven over de gevolgen van hersenletsel, het onbegrip en erkenning en er zal aandacht zijn voor jeugd en jongvolwassenen met NAH hun ouders en NAH mantelzorgers. De presentaties zullen worden verzorgd door de Hersenstichting, Recuper en Stichting MEE.

Naast de presentaties zijn er ook diverse exposanten met NAH-gerelateerde informatie en informatie over dagbesteding, welke te vinden zijn op de begane grond en de tweede verdieping (een lift en aangepast toilet is aanwezig).

Op de begane grond vindt u het NAH Trefpunt vrije inloop: ‘de Beleving’. Dit is een prikkelarme omgeving. Hier vindt u ook een stand waar meer informatie te krijgen is over het NAH Trefpunt Voorne-Putten en haar activiteiten. Koffie/thee met appelgebak staat hier op u te wachten.

Deze dag komt tot stand door medewerking van Gemeente Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Business Center Geuzenstaete en businesslounge ‘de Beleving.’

Het programma, de exposanten en verdere informatie over de beurs en bijeenkomsten kunt u vinden op onze website www.nahtrefpuntvoorneputten.nl. of door contact op te nemen met Jan Groeneveld: 0614102121. info@nahtrefpuntvoorneputten.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top