Heropening Blokker winkelcentrum Akkerhof

Blokker blijft verbeteren en heeft nu alles in huis. De winkel aan de Winterakker 7-11 vernieuwde het assortiment en kreeg er honderden nieuwe artikelen bij. Zo konden klanten vanaf vrijdag bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, een compleet nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden.

Blokker vierde de heropening met een ‘Kraak de Kluis’ spel en vele openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel is ook slimmer ingedeeld en kreeg een meer huiselijke sfeer. Voorin de winkel staan twee thematafels met continue wisselend seizoensassortiment.

Bovendien vindt de klant er de Superkoopjes Kast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselende op=op aanbod. Alle actieplekken kregen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn.

Alle schoonmaak- en huishoudspullen staan overzichtelijk bij elkaar. En speelgoed en baby kregen ieder hun eigen ‘wereld’. De winkel kreeg ook een warmer gevoel, doordat er sprake is van meer kleur en sfeerverlichting.

Openingsfeestje
Bedrijfsleider Jeroen Struyk: “Vanaf vrijdag 21 september kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we hen met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans kunt maken op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag weer in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is”.

Deze diashow vereist JavaScript.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op