Help mee! Stop kap 3 populieren!

De bouw van twee fastfoodzaken op het voormalig Maranatha-terrein houdt de gemoederen al enige tijd bezig. Bewoners vrezen overlast, maar ook zijn al veel bomen en struiken tegen de grond gegaan. Hierover zijn al de nodige kritische geluiden richting de gemeente Nissewaard geuit.

Zowel bewoners als natuurorganisaties hebben hun zorgen kenbaar gemaakt. Tot nu toe lijkt de gemeente niet echt gevoelig voor de ingebrachte argumenten.

De ontwikkeling van het terrein gaat in gestaag tempo. Momenteel is er een kapvergunning aangevraagd voor de nog 3 overgebleven bomen, die direct vanaf de Groene Kruisweg te zien zijn. Deze populieren zijn gezond en het is onnodig deze te kappen. Tot 20 juli 2016 kan er bezwaar worden gemaakt tegen deze kap. Dat kan via de volgende link: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2016-73310.html.

GroenLinks Nissewaard roept iedereen op van het recht om bezwaar in te dienen gebruik te maken. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.bomenriddersspijkenisse.nl/help-mee-stop-kap-3-populieren/.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Richard Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Richard
Gast
Richard

Doe even normaal. Kap die bomen en ga door met het project. Plant 6 nieuwe bomen ervoor in de plaats en het is opgelost. Dit soort acties kost de burger te veel belastinggeld. Groen Links zou daar eens een keer naar moeten kijken.

Top