Heenvlieter aangehouden voor zware mishandeling

Zondagochtend 24 mei is een 25-jarige inwoner van Heenvliet man aangehouden voor het mishandelen van drie vrouwen. De man had naar één van de vrouwen een stoeptegel gegooid. Deze bleek later een gebroken rib en een geperforeerde long te hebben.

In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks half drie ’s morgens stond een groepje mannen met een groepje vrouwen te praten in de Schoolstraat. Om nog onbekende reden gooide één van de mannen een stoeptegel naar één van de vrouwen. Daarna sloeg hij de andere vrouwen.

Stoeptegel
De hulpdiensten werden gealarmeerd, maar de man had het al op een rennen gezet en werd in de omgeving niet meer aangetroffen. Ambulancepersoneel heeft twee van de drie vrouwen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw die de stoeptegel op haar borstkas kreeg, een 27-jarige vrouw uit Heenvliet, bleek een gebroken rib en een geperforeerde long te hebben.

De tweede vrouw, een 28-jarige vrouw uit Brielle, is op de huisartsenpost geholpen. Later die ochtend heeft de politie de man in zijn woning aangehouden. De man wordt morgen voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top