Heeft u zich al aangemeld voor MijnOverheid?

MijnOverheid is uw persoonlijke website voor overheidszaken. U kunt hier zien hoe u bent geregistreerd bij de overheid, berichten van de overheid ontvangen en overzicht houden over uw zaken met de overheid.

Op MijnOverheid vindt u ook uw persoonlijke Berichtenbox. Hierin ontvangt u post van de overheid, zoals de Belastingdienst, UWV, RDW of Kadaster. Bijvoorbeeld een herinnering over het verlengen van uw reisdocument, de belastingaanslag of jaaropgaven.

Als er nieuwe berichten voor u zijn, krijgt u automatisch een melding via e-mail. U logt daarna veilig en gemakkelijk in met uw DigiD.

De gemeente Nissewaard stelt in januari 2019 het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen beschikbaar via MijnOverheid.

Activeer uw account
De gemeente Nissewaard gaat steeds meer informatie via MijnOverheid versturen. Tot nu toe heeft de gemeente MijnOverheid alleen gebruikt om een herinnering aan het verlengen van reisdocumenten te sturen.

Wilt u ook uw post digitaal ontvangen en gebruik maken van MijnOverheid? Activeer dan nu uw account op mijnoverheid.nl en ontvang ook post van de gemeente veilig en digitaal in uw berichtenbox.

De Berichtenbox app van MijnOverheid
Post van de overheid kunt u ook direct lezen op uw mobiel of tablet. Dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid.

Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding. Inloggen doet u makkelijk en snel met alleen een pincode. U activeert de app eenmalig met uw DigiD. U kunt de app downloaden via de App Store of Play Store.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Carel Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Carel
Gast
Carel

Een gemeente die zich niets van een wet aantrekt zijn burgers de gemeente uit jaagt ., voor mij is het duidelijk mijn overheid is het niet meer

Top