Halloween Escape Rooms 2018!

De kermis van Happy Chuck is jaren geleden gesloten omdat er te weinig bezoekers kwamen. Dat kwam omdat men geloofde dat de attracties niet veilig waren. Wat er van waar is weet niemand… Sinds kort is de kermis weer geopend en jullie mogen als eerste één van de nieuwe attracties bezoeken. Dit zogenaamd ‘Huis van de lach’ combineert alle oude spellen in één nieuwe attractie.

Durven jullie naar binnen? Deze Escape Room is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en beschikt niet over schrikmomenten. Er is ingezet op een spannend avontuur in de stijl van een oude kermis. De kamer is goed verlicht. U mag als ouder altijd mee naar binnen.

Annabella is coming….
Annabella is een pop die ooit achterlaten is op het kerkhof. Dagenlang heeft Jack, de Kerkhof beheerder, gezocht, maar hij heeft de pop nooit meer kunnen vinden. Er wordt gezegd dat Annabella soms wordt gezien, maar altijd op een andere plek…

Daag je vrienden uit om deze creepy Halloween Escape Room uit te spelen. Deze Escape Room is geschikt voor tieners van 10 t/m 16 jaar en beschikt over lichte schrikmomenten in een donkere kamer. Er zijn geen acteurs aanwezig in de Escape Room. Er mag een begeleider mee naar binnen als u dit wenst.

Wat is een Escape Room?
Een escape room is een spel waarbij een groep in een kamer wordt ‘opgesloten’. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels en het vinden van aanwijzingen. De deur zit bij ons niet op slot, maar wij dagen deelnemers uit om het mysterie op te lossen.

Reserveren Halloween Escape Room

Adventure Escapes
Sportpolderweg 7
3205LZ Spijkenisse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top