Gratis workshop ‘Hoe kies ik een basisschool voor mijn kind?’

Is uw kind tussen de één en vier jaar en heeft u nog geen basisschool gekozen? Wilt u weten waar u op moet letten en waar u naar kunt vragen? Wilt u in gesprek gaan met de scholen? Dat kan tijdens de gratis workshop ‘Hoe kies ik een basisschool voor mijn kind?’ georganiseerd door SKS Alles Kids.

Vanaf dat uw kind vier jaar wordt zal hij/zij gedurende minimaal acht jaar, 40 weken per jaar, vijf dagen in de week, op een basisschool rondlopen. Een veilige plek waar uw kind zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. De juiste keuze is heel belangrijk.

Wat kunt u verwachten?
• 9.30-10.30 uur – Workshop ‘Hoe kies ik een basisschool voor mijn kind?’
U ontvangt objectief advies van Projectbureau Onderwijs Promar4U over onder andere wat voor soorten scholen en onderwijssystemen er bestaan, waar u op kunt letten en wat redenen kunnen zijn om voor een school te kiezen.

• 10.30-11.30 uur – Scholen informatiemarkt
Op de informatieochtend in Spijkenisse kunt u informatiepakketjes van alle scholen meenemen, de scholen zijn niet zelf aanwezig.

• 10.30-11.30 uur – Kinderopvang bij SKS Alles Kids
U kunt deze ochtend ook terecht voor meer informatie over kinderopvang.

De workshops bieden wij u gratis aan en ook ouders/verzorgers die geen klant zijn bij SKS Alles Kids zijn welkom. Wilt u geïnteresseerde kennissen of familieleden meenemen die ook een keuze moeten maken? Dat kan! Wij verwachten daarom wel een grotere opkomst. Wilt u komen, dan vernemen wij dit graag van u in verband met het klaarzetten van voldoende stoelen en het verzorgen van thee/koffie.

Inschrijven voor de gratis workshop ‘Hoe kies ik een basisschool voor mijn kind?’

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top