Gratis peutergym, kruipfun, baby massage, apenkooi en ontdeklab in Spijkenisse

Door SKS Alles Kids worden er in de maand oktober leuke gratis activiteiten aangeboden voor alle kinderen in Spijkenisse. Baby’s van 3 maanden tot 9 maanden kunnen op 30 oktober met hun moeder naar een workshop baby massage, om te ervaren hoe het is om je eigen baby te masseren en krijgen tips mee hoe dit thuis te gaan doen. Dit vindt plaats bij Woeste Willem.

Op 24 november kunnen daar ook 1 en 2 jarigen terecht voor kruipfun, zij kunnen onder begeleiding van vakkrachten over en onder allerlei materialen doorkruipen, onder andere over matten en door kruiptunnels en hoepels. Veel plezier voor ouder en kind!

Verder nog peutergym voor de 2-4 jarigen. Lekker klimmen, klauteren en bewegen onder begeleiding van vakkrachten gym. Peutergym wordt aangeboden op 25 november bij Dikkie Dik.
De oudere kinderen kunnen springen en klauteren op 19 oktober bij Apenkooi (6-10 jaar oud) in De Sleutel/BSO Happy Kids.

En op 21 oktober kunnen kinderen van 4-12 jaar terecht bij Het Ontdeklab in BSO Jungle, waar ze gratis proefjes kunnen doen en bijzondere dingen zoals drone vliegen en water experimenten. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, wel is inschrijven nodig. Meer informatie over de tijden en locaties en hoe zich in te schrijven vindt u op www.sksalleskids.nl, onder activiteiten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top