Gratis peutergym bij SKS Alles Kids

Op donderdag 9 februari is uw kind van 10:30 – 11:15 uur van harte welkom bij Peutergym welke wordt gegeven op KDV Woeste Willem. Hier kan uw peuter met andere kinderen samen spelen en nieuwe dingen ontdekken. Peutergym is speciaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Tijdens Kruipfun, op maandag 13 februari van 10:30 tot 11:00 uur, zijn alle kinderen van 1 en 2 jaar welkom bij KDV Dikkie Dik.

SKS Alles Kids
De activiteiten zijn gratis en worden georganiseerd door kinderopvang SKS Alles Kids. Zo geven zij een kijkje in de keuken van activiteiten onder opvangtijd. Deze gratis activiteiten, voor kinderen die niet in de opvang worden opgevangen, wordt door de speciale Alles Kids Club uitgevoerd, zij organiseren binnen SKS Alles Kids de leukste dingen voor de kinderen. Een spetterend aanbod aan activiteiten, het hele jaar door, ook tijdens de vakanties.

Lijkt het u leuk uw kind mee te laten doen? Kijk dan voor meer informatie op www.sksalleskids.nl. Hier vindt u ook het aanmeldformulier want aanmelden is verplicht.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op