Gratis kaarten voor Sportgala Nissewaard

De sportwereld van de gemeente Nissewaard krijgt op maandagavond 11 december een podium. In theater De Stoep wordt stilgestaan bij de meest opvallende sportprestaties van 2017. Organisatoren Flip van Betuw (Rush Events) en Ardie den Hoed (Fast Forward) willen met dit sportgala een nieuwe traditie neerzetten voor sportief Nissewaard.

De avond staat in het teken van bijzondere prestaties. Een vakjury bepaalt wie zich de beste sporter van Nissewaard mag noemen. Daarnaast worden ook prijzen uitgereikt voor de beste club, trainer, talent, sporter met een beperking en bestuurder.

Verder is er een prijs voor de meeste veerkracht en wordt er op het podium in De Stoep ook een Oeuvre Award uitgereikt. Bovendien krijgt het publiek de gelegenheid om haar voorkeur via een publieksprijs kenbaar te maken. In samenspraak met de gemeente Nissewaard is ook besloten om aandacht te schenken de meest gezonde vereniging van de gemeente. Die ontvangt de High Five Award.

Wethouder Sport, Martijn Hamerslag is enthousiast over het initiatief voor een sportgala: “Nissewaard heeft veel te bieden op het gebied van sport. We hebben veel kampioenen en talenten, maar ook sterke verenigingen die onze inwoners op recreatieve wijze in beweging brengen.

Een podium om al deze inzet in de spotlight te zetten, is dan ook volledig verdiend! Bovendien zien we vaak dat successen een inspiratiebron vormen voor de jeugd om ook te willen sporten. Dat zou ook nu een mooi extra resultaat zijn.”

Bestel hier je gratis kaarten voor Sportgala Nissewaard.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op