Gratis activiteiten SKS Alles kids

Kinderen die niet op de opvang zitten bij SKS Alles Kids, kunnen gratis kennis maken met de activiteiten van de Alles Kids Club! Zij organiseren de leukste dingen voor de kinderen in de opvang. Een spetterend aanbod aan activiteiten, het hele jaar door, ook tijdens de vakanties.

Peutergym en kruipfun
Uw kind is op 15 september van 10.00 – 11.00 uur van harte welkom bij peutergym: samen spelen en ontdekken staan centraal bij de peutergym voor kinderen van 2,5-4 jaar. Bij kruipfun op 4 oktober zijn kinderen van 1 en 2 jaar welkom om onder begeleiding van een vakdocent over, onder en door allerlei materialen te kruipen.

Denk aan matten, kruiptunnels en hoepels. Uiteraard kunt u erbij blijven. De kruipfun duurt van 10.30 – 11.00 uur.

Waterlandgames en apenkooien
Ook dit jaar organiseren wij de ‘Waterland Games’, een sportdag in de wijk Waterland voor alle kinderen van 4 – 12 jaar. Daarnaast staat ook ‘Apenkooi’ weer op het programma. Onder begeleiding van meerdere gymleraren kunnen kinderen van 6 – 10 jaar klimmen, klauteren en springen tijdens deze activiteit.

De gymzaal staat vol met uitdagende materialen waar zij overheen, onderdoor of doorheen kunnen. Binnenkort leest u meer over deze activiteiten op onze website.

De activiteiten zijn gratis. Kijk voor meer informatie op www.sksalleskids.nl. Hier vindt u ook het aanmeldformulier want aanmelden is wel verplicht. Voor de Waterland Games hoeft u uw kind niet aan te melden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op