Gratis activiteiten bij SKS Alles Kids

0

Uw kinderen kunnen binnenkort weer meedoen aan gratis activiteiten aan bij u in de buurt! Is uw kind 1 of 2 jaar oud zijn, dan bent u op 31 maart van harte welkom om onder begeleiding van een vakdocent met andere kinderen over, onder en door allerlei materialen te kruipen.

Denk aan matten, kruiptunnels en hoepels. Uiteraard kunt u erbij blijven. Verder nodigen zij u uit om met andere kinderen te gymmen. Rollen, springen, samen spelen en ontdekken staan centraal tijdens Peutergym (2,5 – 4 jaar, 13 april). Heeft u een baby tussen de 3 en 9 maanden en wilt u leren hoe u uw baby kunt masseren? Dan is dit uw kans!

Kinderopvang SKS Alles Kids biedt namelijk een gratis workshop babymassage aan op 20 april. Onder begeleiding van een professionele instructrice gaat u aan de slag. Voor kinderen van 4-6 en 7-12 jaar organiseert de kinderopvang een weerbaarheidtraining ‘Kom op voor jezelf’ op 26 april.

Kan uw kind meer zelfvertrouwen gebruiken of leren hoe het in bepaalde situaties het beste kan reageren? Schrijf uw kind dan in voor deze training, waarin rollenspellen worden gespeeld en afweertechnieken worden aangeleerd. Kijk voor tijden op www.sksalleskids.nl. Hier vindt u ook het inschrijfformulier, inschrijven is verplicht.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op