‘Glasbak zorgt voor lasogen’

‘De glasbak zorgt voor lasogen’. Deze klacht kwam TROTS Spijkenisse tegen op Facebook. Een bewoonster uit Spijkenisse-Noord deed haar beklag over de spiegeling van de zon op de nieuwe bibliotheek, De Boekenberg. De schittering is zo fel, dat mensen in de flat waar zij woont verblind raken. Na herhaaldelijk bellen liet de gemeente weten niets te willen doen aan het probleem.

Het is niet de eerste keer dat bewoners klagen over schittering als gevolg van glazen daken. Al eerder klaagden bewoners aan de Gouwestraat en Rivierlaan vanwege de schittering op het dak van de Gelinckschool. Na deze klachten is er een speciale folie aangebracht wat de schittering vermindert.

TROTS Spijkenisse heeft gesproken met de klaagster en is benieuwd of meer bewoners last hebben van de schittering op de Boekenberg. De partij wil deze zomer de klachten verzamelen om dit bij de gemeente onder de aandacht te brengen. Bij voldoende klachten hoopt de partij dat de gemeente de klachten serieus gaat nemen en ook folie op De Boekenberg aanbrengt. Klachten kunnen worden gemeld via fractie@trots-spijkenisse.nl.

 

 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op