Gemeente, politie en brandweer tekenen voor een veilig Halfweg-Molenwatering

Burgemeester Mirjam Salet en bestuurders van politie, brandweer en BIZ (bedrijveninvesteringszone) tekenden op donderdag 12 oktober voor een veilig bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de BIZ Halfweg-Molenwatering en de nationale Week van de Veiligheid zetten de genoemde bestuurders hun handtekening onder het veiligheidsconvenant. Deze ondertekening ging samen met de uitreiking van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen wordt toegekend aan bedrijventerreinen die het integraal samenwerken aan veiligheid goed gewaarborgd hebben. Met de ondertekening van het convenant committeren gemeente, politie, brandweer en het BIZ zich aan de integrale samenwerking in de toekomst. Bij deze samenwerking is er sprake van korte communicatielijnen en periodieke handhavingsoverleggen.

“Met KVO werken wij doelgericht samen aan veiligheid met politie, brandweer, beveiliging en gemeentelijke handhavers. Uiteraard is de alertheid van de ondernemers en de werknemers op Halfweg-Molenwatering daarbij ook van blijvend belang. Zo houden wij het bedrijventerrein samen veilig” aldus BIZ-voorzitter Gerard de Haan.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op