Geasfalteerde Vogelenzangpark

Een aantal jaren geleden wilde men in het Vogelenzangpark dingen veranderen, zelfs wat bouwen en parkeerplaatsen enz Je begrijpt, dan ook een theehuis enz enz

Met veel bewoners zijn we een aantal avonden op het stadhuis geweest om te protesteren. We hebben plattegronden voor onze neus gekregen, mochten aangeven wat we wél wilden. En wat wilden we? Een rustig, natuurlijk park. Er zou een nat gedeelte komen en een knuppelpad enz enz. Allemaal natuurvriendelijk.

En wat kwam er uiteindelijk? NIETS. Nou ja, was niet erg, want natuur is toch wel mooi. Alleen een IJsbaan die drie dagen per jaar gebruikt wordt is er, maar dat vindt iedereen leuk.

Maar nu!!!! Plotsklaps wil men op die IJsbaan een evenemententerrein maken, voor optredens en weet ik veel, met herrie en ongetwijfeld toch parkeerplaatsen enz enz.

De IJsbaan ligt aan de Baljuwlaan, recht tegenover een woonwijk, schuin daarvan ook een woonwijk. Dus verplicht meeluisteren op stille zomeravonden. Dieren die in hun rust worden gestoord.

De IJsbaan, waar nu wel eens in de zomer schaapjes zijn, bloemen bloeien wordt GEASFALTEERD. Busjes en vrachtwagens die spullen moeten opzetten voor die bands zullen af en aan rijden en dat zal niet gaan op gras als het flink geregend heeft. Dus nog meer ASFALT.

Dus onze gemeente gaat zich niet aan haar beloften houden en het park groen laten????

HANDEN AF VAN DIT PARK. We hebben de gasboringen gehad en nu eisen wij RUST. Zoek een lokatie op de landtong in het Hartelkanaal of industriegebied of in de Bernisse, ver weg van woonwijken.

Annette van Grondelle

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op