Fotowedstrijd ‘Nissewaard in beeld en verhaal’

Vanaf 1 december organiseert gloednieuw cultureel platform Zo Blits een fotowedstrijd. Voor de fotowedstrijd is Zo Blits op zoek naar deelnemers die hun persoonlijke kijk op Nissewaard weergeven in een foto, en daarbij een kort, inspirerend verhaal schrijven. Een vakjury beoordeelt de inzendingen en bepaalt de winnende foto’s.

De inzendingen worden getoond -op een van plaats wisselende expositie- in alle kernen van Nissewaard. Inzenden Voor de fotowedstrijd Nissewaard in beeld en verhaal kunnen deelnemers hun ‘foto met verhaal’ inzenden van 1 december 2018 tot 13 januari 2019 via www.zoblits.nl. Zo Blits hoopt op leuke en sfeervolle inzendingen.

Over Zo Blits Platform Zo Blits ontstond door de vraag vanuit de dorpskernen naar meer plaatselijke culturele activiteiten, zoals fotografie, dans, beeldende kunst, theater en muziek. Met een enquête werd een representatieve groep bewoners benaderd en zo kwam een kernteam tot stand. Het kernteam van Zo Blits wil graag inwoners van de dorpskernen en Spijkenisse betrekken bij nieuwe, flitsende activiteiten. Interesse? Vragen stellen of aanmelden kan via www.zoblits.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op