Fit For Free opent nieuwe club in Spijkenisse

Fit For Free opent op 26 november 2018 een nieuwe club in Spijkenisse. De nieuwste vestiging bevindt zich in de wijk De Akkers, aan de Oberonweg 3. De club is gevestigd naast winkelcentrum de Akkerhof, in het voormalig Formido-pand. Dit is de eerste Fit For Free-club in Spijkenisse en de 93e in heel Nederland.

Fit For Free Spijkenisse wordt ingericht op basis van het vernieuwde Fit For Free clubdesign. De indeling van de club wordt overzichtelijk. Daarnaast bevat de club frisse, groene elementen en worden de toestellen met veel tussenruimte opgezet.

Fit For Free Spijkenisse wordt een plek waar leden samenkomen en samen sporten in een gemoedelijke sfeer. De club is goed bereikbaar. Er is een fietsenstalling, de bus en metro stoppen in de buurt en gratis parkeren kan op de aangrenzende parkeerplaats.

De club opent eind november, maar inschrijven kan nu al. Degenen die er snel bij zijn, profiteren van een speciale openingsactie.

Leden verbeteren hun conditie op de nieuwe cardiotoestellen met ingebouwde tv en doen aan krachttraining met de uitgebreide krachtlijn. De club krijgt een grote FunXtion-zone, waar leden zelfstandig of in groepsverband functioneel kunnen trainen.

In de ruime groepsleszaal kunnen leden deelnemen aan live groepslessen zoals BodyPump, Zumba en Pilates. Dit is altijd onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Na de training kunnen leden bijkomen en bijpraten in de gezellige social corner.

Werken bij Fit For Free Spijkenisse
Fit For Free groeit. Een nieuwe club betekent voor de landelijke sportschoolketen niet alleen nieuwe leden, maar ook een splinternieuw team! Alle vacatures voor Spijkenisse zijn te vinden op de website van Fit For Free.

Over Fit For Free
Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness toegankelijk voor iedereen. Inmiddels zijn er 92 clubs in Nederland, waardoor er vaak een Fit For Free club in de buurt te vinden is. Door de ruime openingstijden sporten leden wanneer het hen het beste uitkomt en altijd op hoogwaardige fitnessapparatuur.

Fit For Free vindt het belangrijk dat er in iedere vestiging professionele begeleiding aanwezig is die hun leden op weg helpt en ervoor zorgt dat leden sportroutine ontwikkelen. Naast bovengenoemde service en faciliteiten biedt Fit For Free een uitgebreid pakket aan live groepslessen en gratis mini work-outs.

Meer informatie over Fit For Free is te vinden op www.fitforfree.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op