Fiets-voetveer Brielle weer in de vaart

Fietsers en wandelaars bij het Brielse meer kunnen vanaf deze maand weer het meer oversteken met de veerpont tussen Noordoever en het stadscentrum van Brielle.

Met een symbolische overtocht vieren de burgemeester van Brielle G. Rensen, het Recreatieschap Voorne Putten en Staatsbosbeheer op 19 april de start van dit nieuwe vaartseizoen en ook de opknapbeurt die de veerverbinding de afgelopen maanden heeft gekregen. Dit gebeurt om 11.00u vanaf de veerstoep aan de noordoever, Brielse Veerweg 3 te Brielle.

Hans Slagter en Ingrid van Willigen, de nieuwe exploitanten van de veerpont over het Brielse meer hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om het pontje gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Niet alleen de pont, maar ook de faciliteiten daaromheen hebben een nieuwe impuls gekregen.

Door duidelijkere bewegwijzering, een toiletvoorziening, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en een overzichtelijke dienstregeling biedt de veerverbinding aan fietsers en wandelaars weer de mogelijkheid om halverwege het Brielse meer over te steken.

Gedurende de maanden april en september vaart het veer in het weekend en op feestdagen van 09.30 tot 18.00 uur, tijdens de maanden mei tot en met augustus dagelijks van 09.30 tot 18.00 uur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op