Fiets kwijt? Kom naar de fietskijkdag op zaterdag 2 december

Wie de afgelopen tijd een fiets is kwijtgeraakt, vindt die misschien wel terug op de fietskijkdag. In de Kopspijkergarage in Spijkenisse staan alle fietsen die de afgelopen maanden zijn gevonden. De fietskijkdag vindt plaats op zaterdag 2 december 2017 van 10:00 tot 12:00 uur. De ingang van de parkeergarage is te vinden aan de Oostkade, vrijwel recht tegenover de voetgangersbrug over het water naar het Havenplein.

Herkent u uw fiets? Dan kunt u hem meekrijgen als u een aankoopbewijs van de fiets of de fietssleutel, een geldig legitimatiebewijs en eventueel een proces-verbaal van de politieaangifte kunt tonen.

Verloren of gevonden
Bent u een voorwerp verloren of heeft u een voorwerp gevonden? Dan kunt u dit op de website verlorenofgevonden.nl of bij de gemeente melden. De website Verlorenofgevonden.nl is de officiële website waar Nederlandse gemeenten alle gevonden voorwerpen publiceren. Op of via deze website kunt u uw verloren voorwerp terugvinden, melden dat u een voorwerp verloren bent of een door u gevonden voorwerp melden.

Kopspijkergarage
Oostkade
3201 AM Spijkenisse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op