Feestelijke opening zwangerschap- en geboortepraktijk Bol & Blij

Zwangerschap- en geboortepraktijk Bol & Blij opent zaterdag 7 oktober op feestelijke wijze haar deuren. Tussen 10.00-15.00 uur zijn (aanstaande)ouders van harte welkom aan de Hürthstraat 13-02 (de Zomertuinen).

Onder het genot van een hapje en drankje kan je kennismaken met de eigenaresse Sabine Reijerkerk-Tegelaar en een kijkje nemen in de praktijkruimte. Voor de eerste 15 bezoekers staat er een goodiebag klaar.

Informatieavonden, workshops en cursussen
‘Een cursus ter voorbereiding op de geboorte en kraamtijd hoort ook op de baby-uitzetlijst’: volgens eigenaresse Sabine Reijerkerk-Tegelaar. In de praktijk worden cursussen van een aantal weken aangeboden. Maar ook aan de drukke (aanstaande)ouder en is er een compacte workshop ter voorbereiding.

Vanaf november start er een reeks informatieavonden waarbij onderwerpen zoals, bevallen in bad, borstvoeding, ergonomische dragen en bevallen met een doula aan bod komen. De actuele data en tijden staan op www.bolenblij.nl.

Massages & behandelingen
Vanuit de visie dat ontspanning een belangrijk onderdeel is van een fijne zwangerschap en geboorte kan je ook terecht voor massages. De massages helpen (aanstaande)moeders tot rust te komen. En hebben een bewezen effect op verbetering van lichaam en geest, in het bijzonder tijdens de zwangerschap.

Voor de ‘eigenwijze-baby’ kan je ook gebruik maken van moxa bij dwars- of stuitligging. Deze Traditionele Chinese Geneeskunde behandeld met een moxastick een acupunctuurpunt op het lichaam waarbij de spontane draaikans aanzienlijk vergroot wordt.

Verkoop & Verhuur
Omdat aanschaffen van een bevalbad een dure aangelegenheid is kan bij zwangerschap- en geboortepraktijk Bol & Blij een compleet bad gehuurd worden. Ook yogaballen en pindaballen kunnen voor een korte periode gehuurd worden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op