Eredivisiewedstrijd bij BCRS!

Zondag 5 november komen de badminton eredivisieteams van Le Credit Sportif VELO en BC Victoria naar BCRS in Spijkenisse om de laatste wedstrijd te spelen. Een mooie gelegenheid om badminton op hoog niveau te zien in Spijkenisse!

BCRS is trots dat het een badminton eredivisiewedstijd naar Spijkenisse heeft kunnen halen. Le Credit Sportif VELO komt op 5 november naar Spijkenisse om in de sporthal Maaswijk de inhaalwedstrijd tegen BC Victoria te spelen.

De eigen hal van VELO was niet beschikbaar, maar met behulp van Ewout Beukers, speler bij eerste team van Le Credit Sportif VELO en Joke Beukers, als fysio betrokken bij het eredivisieteam, was de link met BCRS al snel gemaakt. Immers, Ewout is ook één van de hoofdtrainers bij BCRS en ook Joke is uiterst actief bij BCRS.

Zondag middag om 16:00 uur zal Le Credit Sportif VELO dus in de Sporthal Maaswijk aantreden tegen BC Victoria. Dit is de laatste wedstrijd van Le Credit Sportif VELO in de eredivisie poule. Zij hopen zich met een klinkende winst te kunnen plaatsen voor de kampioenspoule. Iedereen is van harte uitgenodigd om naar Sporthal Maaswijk in Spijkenisse te komen om deze wedstrijd bij te wonen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op