Eerste Spijkenisse Recipe Fair

In Spijkenisse wordt dit jaar voor het eerste de Recipe Fair gehouden. De kook-, proef- en smaakwedstrijd is op zondag 21 april van 12.00 tot 16.00 uur in Boekenberg Spijkenisse. Het is een wedstrijd voor hobbykoks en beroepskoks. Soms is een recept al jarenlang in de familie: het wordt van generatie op generatie doorgegeven. Restaurants hebben een eigen kookstijl, waardoor mensen juist dat restaurant graag blijven bezoeken. Tijdens de opening van de MeiMaand MilieuMaand op zondag 21 april laten de deelnemers bezoekers hun koude gerecht proeven. Net als de Engelse traditie stellen zij dan ook het recept beschikbaar.

Aanmelden
Heeft u een bijzonder gerecht en wilt u dit delen, meldt u dan aan via www.spijkenisse.nl/recipefair. Dit kan van 2 tot en met 15 april. In Boekenberg Spijkenisse kan men niet koken, daarom kunnen alleen koude gerechten meedoen. Deelname is gratis.

Jury
Voor de jury zijn Jac Nijskens van De Historische Groentehof / De Kookboerderij uit Beesel (L), winnaar in 2012 van ‘Held van de Smaak 2012’ en Jan Lambin van Toerisme Eremerk, gevraagd. Wethouder Dijkman maakt rond 15.45 de winnaars uit beide categorieën bekend.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top