Eerste palen nieuwbouwproject De Haven geslagen

Statig wonen aan een prachtige haven. Het project bestaat in totaal uit ca. 116 woningen en appartementen en kent een divers aanbod in verschillende stijlen. De veerkade bestaat onder andere uit een appartementencomplex en kadewoningen.

De eerste fase van de veerkade zal bestaan uit het appartementencomplex De Fabriek welke beschikt over 31 appartementen, met een woonoppervlakte variërend van ca. 65 m2 tot ca. 150 m2. Ook is het samenvoegen van appartementen een mogelijkheid, waardoor met gemak een zeer royaal appartement van 200 m2 wordt gecreëerd.

Verder zullen er in de eerste fase zeer royale kadewoningen van ca. 150 m2 worden gerealiseerd welke uitblinken in ruimte. Door de open vide ontstaat er een mooie lichtinval op meerdere verdiepingen. Ook zijn deze woningen voorzien van een ruime achtertuin en aparte berging. Uw auto kan worden geparkeerd achter op eigen terrein.

Welke keuze ook wordt gemaakt, wonen aan de veerkade in Spijkenisse wordt een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent. De veerkade is gelegen aan de Oude Maas en ligt op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Dit staat garant voor vele voorzieningen, zoals diverse scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op