Eerste paal vierde fase Het Land

Op zaterdag 13 april 2013 wordt de eerste paal voor de vierde fase van Het Land geslagen. Wethouder Christel Mourik slaat deze feestelijke eerste paal. De vierde fase van Het Land bestaat uit 23 woningen waaronder drie verschillende woningtypes waaronder twee types geschakelde eengezinswoningen in rij en één type geschakelde twee onder één kap woningen. De kwaliteit van de woningen is hoog.
De ontwikkelaars en het projectteam De Elementen zijn opgetogen dat in deze economische moeilijke tijd bijna alle woningen van de vierde fase zijn verkocht. Het is heel bijzonder dat in Spijkenisse nog wel woningen worden verkocht. Hierdoor kan de eerste paal op 13 april 2013 al geslagen worden en kan het bouwen aan de vierde fase van Het Land beginnen.

Op 13 april begint ook de voorinschrijving voor de vijfde fase van Het Land. De vijfde fase van Het Land bestaat uit 28 woningen waaronder geschakelde eengezinswoningen in rij, vrijstaande twee onder één kap woningen en een nieuw woningtype, semi bungalow.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top