Een (f)luisterboottocht en een ninja film

Samen met het Milieu Huis organiseert Bibliotheek de Boekenberg een speciale avondtocht met de (f)luisterboot. Ook kun je op woensdag naar de VakantieBios. Je kijkt naar de Lego Ninjago Film!

Vaartocht met de (f)luisterboot (6-12 jaar)
Het Milieu Huis en Bibliotheek de Boekenberg organiseren deze zomervakantie vaartochten met de (f)luisterboot. Een bijzondere tocht waarin er wordt gevaren, gekeken en geluisterd. De boot vertrekt om 18.30 uur vanaf het Gemaal De Leeuw van Putten (Noordeinde 93, 3201 AK Spijkenisse).

Op de route wordt drie keer gestopt voor een mooi, leuk en spannend voorleesverhaal. Beleef een avontuur uit een boek op het water. De tocht is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders. Kinderen van 9 jaar en ouder mogen zonder begeleiding mee.

Dinsdag 14 augustus | 18.30 – 21.00 uur | € 2,50 p.p.

VakantieBios: Lego Ninjago Film (6+)
De jonge Lloyd, alias de Groene ninja, komt in dit grote Ninjago filmavontuur in actie in de strijd om New Ninjago City. Onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten Lloyd en zijn vrienden Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschrikkelijke man ooit, maar ook nog eens Loyds vader.

Tijdens een episch gevecht worden de dappere maar ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en hun krachten te bundelen. De film is Nederlands gesproken en geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn welkom als een ouder hen begeleidt. Mis deze voorstelling op woensdag 15 augustus om 15.00 uur in Bibliotheek de Boekenberg niet.

Woensdag 15 augustus | 15.00 – 16.30 uur | €3,- p.p.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top