Een berg aan activiteiten!

Komende weken zijn er diverse activiteiten in Bibliotheek de Boekenberg te bezoeken. Van een boeiende avond voor startende ondernemers tot aan een GebaarMee Café.

‘Let’s talk taxes’ met de Startup Academy
Benjamin Franklin schijnt ooit gezegd te hebben dat er maar twee dingen zeker zijn in het leven: de dood en belastingen. Vorig seizoen had de Startup Academy al een uitvaartondernemer te gast, en dus wordt het hoog tijd voor startende ondernemers uit de regio om zich weer eens in de belastingen te verdiepen.

En wel op woensdag 15 november om 20.00 uur in Bibliotheek de Boekenberg met hulp van Vincent van Drunen, voorzitter van de Belastingwinkel Regio Rijnmond en fiscalist bij DRV Accountants & Adviseurs.

Daarnaast zijn er inspirerende ervaringsverhalen van Anat Kroon en Erwin van Maanen (Kroon en Van Maanen verhalende fotografie), en komt Manuel Naaijen de jonge entrepreneurs coachen. Na afloop van de bijeenkomst is volop gelegenheid om te netwerken. De toegang is gratis, wel graag even aanmelden via www.startupacademy.nl

Woensdag 15 november | 20.00 – 22.30 uur | Gratis, wel aanmelden

GebaarMee Café
Gebarentaal is één van de mooiste talen van de wereld. Wil je op een laagdrempelige wijze een beetje proeven van de Nederlandse Gebarentaal, NmG (Nederlands ondersteund met gebaren) én de dovencultuur? Ben je al bezig met gebaren? Of ben je doof en wil je voor de gezelligheid aansluiten?

Je bent welkom bij het GebaarMee Café op donderdag 16 november om 19.00 uur in Bibliotheek de Boekenberg! Onder het genot van een kopje thee of koffie gaan we, aan de hand van een thema, spelenderwijs oefenen met een aantal gebaren. De avond is vooral gericht op beginners en licht gevorderden maar iedereen is welkom!

Donderdag 16 november | 19.00 – 20.30 uur | Gratis

Informatieavond kindercoaching
Samen komen tot een oplossing voor problemen tijdens de ontwikkeling van jouw kind. Speciaal voor ouders en opvoeders wordt een gratis informatieavond georganiseerd in Bibliotheek de Boekenberg. Op donderdag 16 november om 19.30 uur geeft Marianne van Zalingen van ONDERWEG – Kindercoaching meer informatie over wat kindercoaching voor jouw kind kan betekenen.

Het is een kortdurende methode van hulpverlening én vooral zonder de maar al te bekende stempels.

Donderdag 16 november | 19.30 – 21.00 uur | Gratis, wel aanmelden

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op