Druk bezochte feestelijke opening Boa Vinda Ouderenzorg

Druk bezochte feestelijke opening Boa Vinda ouderenzorg, de inloophuiskamer met buurthuiskarakter. Woensdag 16 mei, opende Boa Vinda (Portugees voor “Welkom) ouderenzorg haar deuren voor belangstellenden, die een kijkje wilde nemen hoe de locatie aan de Achterstraat 9a in Spijkenisse (naast Olijf) is geworden.

Dit na een grondige verbouwing van een aantal maanden. Velen maakten gebruik van deze gelegenheid om deze inloophuiskamer met buurthuiskarakter te bekijken en werden verrast door de warme, vrolijke indeling met heel veel faciliteiten.

Boa Vinda biedt dagbesteding, recreatie, activiteiten en dagelijks verse, warme maaltijden (lunch/avondeten) voor ouderen met (beginnende) dementie. Dit met en zonder indicatie.

Hierbij wordt de mantelzorger ontlast en is het streven om mensen zolang mogelijk thuis te laten wonen en te ondersteunen waar nodig. Ook ouderen die contacten missen, kunnen binnenlopen voor een kopje koffie/thee, aanschuiven bij een activiteit of (na reservering) komen eten. Kijk voor meer info op www.boavinda.nl.

Foto en video: Roel van Deursen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top