Donkere dagen door uitgevallen openbare verlichting? Geef het door!

De dagen worden steeds korter en steeds meer dagelijkse activiteiten doen we in het donker. Goed werkende openbare verlichting is daarom van groot belang. Tijdens de donkere dagen nog meer dan anders. Niet alleen voor de verkeersveiligheid, ook voor het gevoel van sociale veiligheid en om criminaliteit te voorkomen. Netbeheerder Stedin roept daarom bewoners en bedrijven op om defecte straatverlichting bij de eigen gemeente te melden.

,,Openbare verlichting heeft in deze periode extra aandacht’’, zegt Judith Koole, directeur Klant & Markt van Stedin. ,,Bewoners in ons gebied ervaren door de donkere dagen meer overlast van kapotte verlichting en melden dit eerder. Bovendien heeft de verlichting het vanwege de herfstachtige weersomstandigheden zoals wind, regen en hagel, vaak zwaar. We vinden het daarom erg belangrijk dat bewoners kapotte verlichting bij de gemeente doorgeven.’’

Geef het door bij de gemeente
Zowel gemeenten als Stedin streven naar een snelle oplossing van storingen en vragen daarbij uw hulp. Werkt de straatverlichting niet? Geef het bij de gemeente door. Dat kan vaak heel eenvoudig via de website of sociale media van de gemeente, maar natuurlijk ook via het gemeentelijke informatienummer. Samen zorgen de gemeente en Stedin ervoor dat de verlichting snel gerepareerd wordt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top