Donderdag in Bureau Rijnmond

0

In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie onder andere beelden van verdachten van misdrijven. In aflevering 33 van donderdag 29 oktober vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken.

Schietincident Schopvoorde Spijkenisse
In de nacht van vrijdag op zaterdag 14 augustus wordt een bewoonster wakker van een harde klap. Gemaskerde mannen staan in haar woning. De vrouw weet gelukkig te ontkomen aan haar belagers. Een getuige echter wordt op straat door één van de verdachte beschoten. In deze zaak is de politie op zoek naar getuigen en informatie over onder andere de vluchtauto.

Schietincident Zeisvoorde Spijkenisse
Vrijdagmiddag 4 september ziet een buurtbewoner dat twee mannen een scooter zonder kenteken-plaatje wegzetten. De bestuurder schiet op de buurtbewoner wanneer hij het kenteken van de auto van de verdachten op wil schrijven. In de uitzending worden foto’s getoond van de in beslag genomen motorscooter.

Bureau Rijnmond is te zien na het nieuws rond 17.20 uur bij TV Rijnmond. De uitzending wordt ieder uur herhaald tot vrijdag 17.00 uur.

Volg en like Nissewaard Actueel op Facebook.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar