Diabetescafé in de Boekenberg

Regio Zuid-Holland Zuid van de Diabetesvereniging Nederland (DVN) organiseert op woensdag 23 september van 19:00 tot 20:30 een diabetescafé in de Boekenberg. Met het diabetescafé willen zij een makkelijk en direct contact leggen met alle diabetespatiënten in Spijkenisse en omgeving.

Op deze avond wordt onder deskundige leiding een actueel diabetesonderwerp besproken. Daarna is er ruime gelegenheid voor discussie en het stellen van vragen. Het is ook mogelijk zelf onderwerpen aan te dragen waarover u informatie wilt ontvangen of waar u met lotgenoten over wilt praten. Een uitstekende gelegenheid voor onderling contact en actuele diabetesinformatie.

DVN behartigt de belangen van alle mensen met diabetes om voluit te kunnen leven met diabetes. Het motto is: ‘Dagelijkse zorg voor jou, de beste zorg voor iedereen’. De vereniging pleit voortdurend voor betere diabeteszorg bij overheid, zorgverzekeraars en zorgverleners.

Zij biedt voorlichting, educatie, informatie en organiseert tal van activiteiten voor mensen met diabetes. DVN heeft ruim 43.000 leden en is daarmee de grootste patiëntenvereniging van Nederland. Meer informatie is verkrijgbaar via www.dvn.nl.

Gratis, wel aanmelden via secretarisregiozhz.dvn@gmail.com

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top