De pedofiel en het meisje

De ouders van de 14-jarige Lisa uit Spijkenisse zijn door een denkbeeldige hel gegaan na het vernemen van het misbruiken van hun dochter door de 43-jarige pedofiel Danny D. De man had zich via een datingsite voorgedaan als de 14-jarige Daan en wist zo langzaam maar zeker het vertrouwen te winnen van behalve Lisa, nog eens 300 andere jonge meisjes.

Maar liefst 16 van hen kleden zich uit voor de webcam en pleegden seksuele handelingen met zichzelf. Deze werden door Danny gefilmd en gefotografeerd. Bij Lisa ging het zelfs zover dat ze met D. naar bed ging, zowel in het huis van haar vader in Spijkenisse als in de woning van de man in Koudekerk.

Hij maakte 4500 foto’s van het meisje waaronder 300 van pornografische aard. De man heeft spijt van zijn foute gedrag. Er zijn ook verzachtende omstandigheden aan te voeren want Danny D. heeft een slechte jeugd gehad en heeft volgens deskundigen slechts een lage intelligentie. Dat laatste waag ik te betwijfelen.

Wie 300 jonge meisjes in de leeftijd van 12 tot 23 jaar zo weet te manipuleren dat ze zich voor een webcam ontkleden en zich zowel virtueel als daadwerkelijk lichamelijk overgeven, dan ben je niet laag intelligent maar hoog geslepen!

Tegen rechters die in het requisitoir van de verdedigende advocaat trappen zou ik, geheel in de lijn van onze minister-president zeggen: ‘pleur op man’. Hoe komt het toch dat pure geiligheid in dit land zo vaak wordt ‘verward’ met geestelijke ongesteldheid? Danny D. heeft Lisa het recht op zelfontdekking van lichaam en seksualiteit ontnomen.

Danny D. heeft een slechte jeugd gehad, Lisa heeft helemaal geen jeugd meer!

Joop van der Hor (Reageren? joopvanderhor@gmail.com)

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op