De Es scoort 4 sterren voor gastvrijheid!

De Es, onderdeel van Argos Zorggroep, heeft dit jaar meegedaan aan de Gastvrijheidszorg met Sterren Award. Het resultaat is reden voor een feestje, want De Es is beoordeeld met maar liefst 4 van de 5 sterren!

Afgelopen jaar is in De Es hard gewerkt om gastvrijheid nog meer handen en voeten te geven. Van interessante workshops en kennislunches tot kleurrijke themaweken: alles werd uit de kast gehaald om gastvrijheid te borgen binnen de huizen. En met succes!

Volgens de jury van Gastvrijheidszorg met Sterren blinkt De Es uit met haar goede maaltijden, brede aandacht voor verschillende thema’s en de verbinding met de wijk.

Wat is gastvrijheidszorg met Sterren?
Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in een zorginstelling. Een zorginstelling kan één tot maximaal vijf sterren verwerven.

De auditors van Gastvrijheidszorg met Sterren bezoeken de huizen die zich hebben opgegeven tijdens een aangekondigd en een onaangekondigd locatiebezoek. De huizen staan vermeld in de Gastvrijheidszorg met Sterren gids die sinds vandaag is uitgebracht.

Argos Zorggroep is trots op alle medewerkers en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen en wij gaan dit op gepaste wijze met hen en onze bewoners vieren!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op