Dagopvang KLEIN MAAR DAPPER genomineerd voor twee ondernemersprijzen

Dominique Reincke en Simone Luneburg, oprichters van dagopvang KLEIN MAAR DAPPER, zijn genomineerd voor 2 ondernemersprijzen. De twee zussen staan op de shortlist van de VIVA 400 en mogen zich finalist noemen in de wedstrijd om de Ondernemersprijs Voorne Putten.

SUCCES KLEIN MAAR DAPPER BLIJFT NIET ONOPGEMERKT
KLEIN MAAR DAPPER combineert dagopvang en peuteronderwijs. “Door maatwerk te bieden leggen we een basis die een prettige doorstroom naar het basisonderwijs mogelijk maakt. ”, aldus Simone Luneburg, directeur van KLEIN MAAR DAPPER.

“Om de kwaliteit te waarborgen, geeft een HBO lesbevoegde medewerker de lessen. Deze weet goed wat er van een kleuter wordt verwacht, zodra deze instroomt op de basisschool. Door het gebruik van een ontwikkelingsvolgmodel (OVM) monitoren we hoe een kind zich ontwikkelt.

Indien nodig ondernemen we, in overleg met ouders, tijdig actie om problemen te voorkomen, die kunnen ontstaan bij achterstand of voorsprong. Plezier in leren staat voorop!”

Het succes van de opvang blijft niet onopgemerkt. Onlangs werden Dominique en Simone genomineerd voor VIVA 400, de lijst van vrouwenblad VIVA met 400 inspirerende vrouwen die het verschil maken binnen hun vakgebied.

De jury stelde een shortlist samen, waar de dames in de categorie Krachtpatsers genomineerd zijn. Stemming bepaalt wie de award in Amsterdam in ontvangst mag nemen op 17 november.
Stemmen kan via www.viva400.nl/krachtpatsers/simone-luneburg-dominique-reincke

Ook Stichting Voorne Putten Inqbate ziet dat het bijzonder is dat de opvang zo hard groeit in een tijd waarin een recordaantal kinderdagverblijven de deuren moet sluiten. Zij selecteerden Klein maar dapper voor de Ondernemersprijs Voorne Putten.

Gerenommeerde bedrijven worden beoordeeld op basis van 5 criteria: financiële organisatie, personeelsbeleid, innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de lokale betrokkenheid of lokale betekenis.

Op 12 november wordt in Theater De Stoep in Spijkenisse de winnaar bekend gemaakt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op