Corstiaan moet blijven in de Stadhuispassage

De 78-jarige Corstiaan verkondigt al jaren het Evangelie in Spijkenisse. Ondanks zijn hoge leeftijd staat hij nog altijd op de markt met een klein kraampje en bijna dagelijks in de Stadhuispassage in Spijkenisse.

Hij spreekt geen mensen aan, dringt niemand iets op, hij doet gewoon wat zijn hart hem ingeeft. De verhuurder heeft na klachten van de recentelijk geopende Plantenbeurs hem nu verboden daar te verblijven, het is niet goed voor het imago van het winkelgebied.

Wij verzoeken de gemeente Spijkenisse om hem een vergunnig te verlenen, zodat zijn plaats, de komende jaren die hem nog gegund zijn, gegarandeerd is. Het goede moet beloond worden, ongeacht uw geloof of opvatting.

Wil jij ook dat Corstiaan zijn evangelie kan blijven verkondigen in de Stadhuispassage teken dan de petitie.

tm-Corstiaan

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Hoe bedoel je?BertEen betrokken inwoner Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Een betrokken inwoner
Gast
Een betrokken inwoner

Misschien was het ook goed geweest om de bloemist om zijn verhaal te vragen. Dat heb ik gedaan. Hij heeft een andere versie. Hij wil Corstiaan niet voor zijn handel hebben staan, want dan krijgen de klanten voortdurend een briefje onder hun neus. En dat zou klanten kunnen wegjagen. De bloemist heeft veel geld neergelegd om de handel nieuw leven in te blazen en wil dat geld graag terugverdienen. Na de verbouwing wilde de bloemist dat Corstiaan voor een andere plek zou kiezen. Corstiaan weigerde dat. Hij zou pas gaan als hij een brief van de eigenaar/verhuurder van de Passage… Lees verder »

Bert
Gast
Bert

Prachtig verwoord! Zo is het en niet anders. Er zijn zat plekken waar hij in de passage kan staan zonder in de weg te staan, als hij dan voor de ingang (en tevens de branddeur) van een winkel gaat staan begrijp ik dat er wat van gezegd word.

Hoe bedoel je?
Gast
Hoe bedoel je?

Een bloemetje op de markt is goedkoper en als je dan toch op de markt bent, breng dan even een bezoekje aan Corstiaan.

Top