Circus Renz International – Kijkje achter de schermen

Voordat de volgende voorstelling weer begon, een kijkje achter de schermen van Circus Renz International met Georgina Kaselowsky. Deze jongedame komt uit een circusfamilie en heeft al van alles gedaan in het circus.

Ze is op haar vierde begonnen met circustraining en heeft o.a gewerkt als koordanser, ook was ze slangenmeisje en heeft shows gegeven als trapeze werkster, samen met haar vader.Op dit moment werkt Georgina in Circus Renz als luchtacrobate. Ze vertelt enthousiast over haar bestaan in het circus, in gebroken Nederlands, met een leuk Duits accent.

Circus Renz International presenteert een klassieke circusshow in een modern jasje! Bij familie Renz kunt u circa 2 uur genieten van een wervelend en boeiend compleet vernieuwd circusprogramma voor jong en oud. Er is geïnvesteerd in nieuwe geluidsapparatuur en een lichtinstallatie om het show effect eigentijds en spectaculair te benadrukken.

Er zullen vele dieren in de piste te zien zijn, dieren zijn voor Renz International het boegbeeld voor écht circus!

Oma Renz (88) is ook nog altijd van de partij, het zou zomaar kunnen dat u haar nog tegen komt, niet meer volop in actie maar ze geniet nog volop van de voorstelling en het publiek, wat aan het genieten is.

Franz Renz Jr. presenteert samen met zijn edele paarden een geweldig mooie vrijheidsdressuur. Spanning en sensatie beleefd u tijdens de adembenemende luchtacrobatiek van Miss Georgina en Miss Kimberley, Miss Kimberley brengt ook nog een live zang optreden ten gehore.

Bernardo Renz een tóp tempo jongleur vol van passie en verbluffende trucs! De muzikale familie Orton uit Tsjechie kan bijna alles als het gaat om muziek maken! Anthony Renz schittert met zijn prachtige kamelen, paarden en runderen, werkelijk een uniek samenspel tussen mens en dier, later tijdens de voorstelling komt hij nog eens terug met zijn vertederende mini pony’s.

Ook kan het publiek genieten van de gebroeders Orton, zei presenteren hoogstaand en sensationeel Rola Rola en Diabolo. Om dit alles nog onvergetelijker te maken zorgen de “Renz Brothers” voor een spetterende afsluiting van dit gevarieerde showprogramma met jongleren en acrobatiek te paard! Komt dat zien…

Deze diashow vereist JavaScript.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op