Buurtpreventie: doet u mee?

Buurtpreventie. Kent u het? U heeft ze misschien wel eens zien lopen. De vrijwilligers van Buurtpreventie zijn gewoon bewoners. Misschien zijn het zelfs wel uw buren. Ze zijn de ogen en oren van politie, gemeente en woningcorporatie en dragen daarmee fors bij aan de leefbaarheid in de stad.

Buurtpreventie is in 10 wijken in Spijkenisse actief. Er werken ruim 150 vrijwilligers mee. Zij lopen op wisselende dagen en tijden door hun wijk, signaleren zaken op gebied van schoon, heel en veilig en geven deze door aan gemeente, politie of woningcorporatie. De meldingen worden zo snel mogelijk opgepakt, waarna actie volgt. De resultaten zijn in de wijken waar Buurtpreventie actief is duidelijk zichtbaar.

Meedoen?
Buurtpreventie kan altijd extra vrijwilligers gebruiken. Woont u in De Gaarden, Donken, Dreven, Voorden, Waterland, Gildenwijk, De Hoek, Schiekamp, Hoogwerf, Groenewoud, Vriesland, Sterrenkwartier, Vogelenzang, het centrum van Spijkenisse of Zuidland en wilt u wat doen voor uw wijk? Meldt u dan via buurtpreventie@nissewaard.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op