Buurthuiskamer Zuidwest weer geopend

Na een welverdiende vakantie opent Buurthuiskamer Zuidwest de deuren weer op maandag 5 september a.s. U kunt terecht in de Buurthuiskamer op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 15:00 voor een kopje koffie, een praatje en allerlei activiteiten.

Zo houdt de Buurthuiskamer wekelijks op dinsdag en donderdag van 13:00-15:00 een maatschappelijk spreekuur. Hier kunt u terecht met allerhande vragen over maatschappelijk zaken, zoals verwijzing naar de juiste instanties, hulp bij het invullen van formulieren of wanneer u moeite heeft een brief te begrijpen.

Op dinsdag kunt u iedere week om 9:30 aanschuiven voor het buurtontbijt. De kosten hiervan bedragen slechts €1,50. Woensdagmiddag 7 september zijn kids van 4 t/m 12 jaar welkom op de Kidsclub. Kosten slechts €1,- per keer.

Donderdag 8 september van 10:00 tot 12:00 ‘Budgetteren (kun je leren)’: Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het opmaken van het kasboekje of het ordenen van de financiële administratie. aanwezig in de Buurthuiskamer, Lenteakker 5c.

Het enige dat u hoeft mee te brengen is uw kasboekje en de rekeningen voor de komende maand. U kunt zich hiervoor aanmelden bij ‘Konnekt’ of gewoon binnenlopen. Ook wekelijks, op donderdag, van 15:30-17:00 Huiswerkbegeleiding voor kinderen van het Basis- alsmede het Voortgezet Onderwijs. Begeleiders zijn aanwezig om de kinderen te helpen met hun huiswerk. Aanmelden niet nodig!

U vindt de Buurthuiskamer aan de Lenteakker 5c, graag tot snel!
U kunt ‘Konnekt’ bereiken door een mail te sturen naar info@konnekt-buurtnetwerken.nl of te bellen met 06-19.17.19.32

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op