Bruisend Brielle

Op zaterdag 31 augustus wordt, alweer voor de achtste keer, Bruisend Brielle georganiseerd. Een gezellige dag voor en door Briellenaren waarbij natuurlijk ook bewoners uit de wijde omtrek van Brielle meer dan welkom zijn. De activiteiten worden gehouden tussen 11.00 en 17.00 uur. Er is een goedgevuld en gevarieerd programma waarin havenactiviteiten, presentaties van verenigingen, wonen in Brielle, een duurzame markt, muziek op straat, oude landbouwvoertuigen, een markt met streekproducten, een oldtimershow, muziek en kunst in de Catharijnekerk, en nog veel meer verrassende onderdelen, voorbij zullen komen.

Het dagprogramma sluit omstreeks 17.00 uur. Maar Brielle zou Brielle niet zijn als de avond niet prettig kan worden voortgezet. Aansluitend biedt het aanbod in één van de vele horecagelegenheden dan ook genoeg mogelijkheden om de dag en avond mooi af te sluiten. Of het nu gaat om lekker luisteren naar muziek, ontspannen en een hapje eten of gewoon alleen maar een glaasje drinken, binnen of op een terras, het kan allemaal.

Bruisend Brielle is dé gelegenheid om mee te maken wat Brielle allemaal heeft te bieden. Brielle zien, proeven en beleven is niet voor niets het motto van deze vestingstad. De organisatie wenst iedereen tijdens Bruisend Brielle dan ook veel plezier met het rijk gevulde programma.

Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen tijdens Bruisend Brielle, ga dan naar www.bruisendbrielle.nl of kijk op www.beleefbrielle.nl

brielle

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op