Boekpresentatie Angelique Haak

Vorig jaar september presenteerde Angelique Haak uit Spijkenisse haar debuutthriller ‘Een nieuw begin’ in Bibliotheek de Boekenberg. Een jaar later komt haar tweede boek ‘Uitgeschakeld’ uit.

Op donderdag 4 oktober om 19.30 uur kun je in de bibliotheek een voorproefje krijgen, want dan leest ze enkele passages voor en wordt ze geïnterviewd door uitgever De Crime Compagnie. Het boek verschijnt op 8 oktober in diverse boekhandels.

Uitgeschakeld
In Angelique’s tweede boek word je wederom meegenomen in één van de spannende misdaadzaken van rechercheur Jennifer Brugman. MET JULLIE DOCHTER IS HET BEGONNEN, MAAR MET HAAR ZAL HET NIET EINDIGEN…’ Deze tekst ziet Dorine van Sevère, als ze nietsvermoedend haar post opent. Haar dochter Jorinde pleegde 2 maanden eerder zelfmoord.

Rechercheur Jennifer Brugman en haar partner Ricardo de Graaf, stellen een onderzoek in en komen er al snel achter dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien. Ze raken verstrikt in een bizar onderzoek, waarbij meerdere mensen met heftige emoties kampen. En heftige emoties, zetten soms aan tot heftige daden.

Angelique Haak
Al sinds haar jeugd heeft Angelique een passie voor lezen en schrijven. Na het winnen van een regionale schrijfwedstrijd in 2013, begon het bij haar te kriebelen en ontstond het plan om haar eerste thriller te schrijven.

In 2017 werd ‘Een nieuw begin’ uitgebracht en niet veel later werd de thriller genomineerd voor de Schaduwprijs. Dit is een landelijke prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij de presentatie aanwezig te zijn. Aanmelden of een kaartje kopen is niet nodig. Na afloop van de presentatie is voldoende gelegenheid om het eerste en tweede boek te kopen en te laten signeren door de auteur. De presentatie vindt plaats op het terras van de bibliotheek op de vierde etage.

Datum: Donderdag 4 oktober Aanvang: 19.30 uur (inloop 19.00 uur)
Eindtijd: ±20.30 uur Toegang: Gratis

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op